Inloggen

Op 29 maart en 1 april 2024 is er geen betalingsverkeer tussen banken. Mocht je nog geld nodig hebben, zorg dan dat je overboeking uiterlijk donderdag 28 maart voor 12 uur is uitgevoerd. Het geld staat dan vrijdag 1 april op je tegenrekening. Overboekingen op donderdag 28 maart na 12 uur worden op 2 april op je tegenrekening bijgeschreven.

Coffee Corner NIBC Bank Florentine

Waarom een NIBC hypotheek

Meer dan 450.000 klanten gingen je voor

Sinds onze oprichting in 2008 hebben we maar één doel: tevreden klanten. Al meer dan 450.000 klanten kozen voor een product van NIBC en waarderen ons met een 8.2. We zijn er trots op al deze klanten te kunnen helpen.

Wij zijn vakidioten

Zoals een ambachtsman zijn of haar product benadert, zo benaderen wij hypotheken. Bij NIBC werken vakidioten die begaan zijn met één van de grootste en belangrijkste financiële beslissingen die een consument in zijn of haar leven neemt. Samen met jouw adviseur gaan wij aan de slag voor het best mogelijk resultaat, zo weet jij dat je goed zit. Nu en in de toekomst.

75+ jaar ervaring

Gevormd door meer dan 75 jaar ervaring ondersteunen wij onze hypotheekklanten bij het waarmaken van hun woonwensen.

Beste hypotheekverstrekker 2022

We zijn uitgeroepen tot beste hypotheekverstrekker van Nederland! En daar zijn we natuurlijk ongelofelijk trots op. Traditiegetrouw bepalen financieel advieskantoren in Nederland de winnaars.

Blauwe Studio Met Blauwe Bank

Hoe wil je verduurzamen?

Maak gebruik van je hypotheek om jouw woning te verduurzamen.

Open een NIBC termijndeposito

Ben jij (of de mederekeninghouder) nu of was je in het verleden al spaarklant, wettelijke vertegenwoordiger of gemachtigde bij NIBC?

Kwartaalspaarrekening openen

Ben jij (of de mederekeninghouder) nu of was je in het verleden al spaarklant, wettelijke vertegenwoordiger of gemachtigde bij NIBC?

NIBC Spaarrekening openen

Ben jij (of de mederekeninghouder) of was jij in het verleden al spaarklant, wettelijke vertegenwoordiger of gemachtigde bij NIBC?

Woonwensen waarmaken

Een woonwens is geen lening, rentepercentage, maandlast of de koop van een huis.

Een woonwens zit ‘m in de kleine dingen. Een kappersalon aan huis, een buitenkeuken of jouw eigen  plek lekker dicht bij het strand.

Met onze hypotheken maken wij deze woonwensen waar. Wij vinden dat het mooiste dat er is.

NIBC Hypotheken Woonwensen Waarmaken 8

Onze hypotheken voor jou

Titel?

Korte omschrijving voor wie en wat we allemaal doen

Titel?

Tekst

Titel?

Tekst.

Hypotheek verduurzamen

Is jouw woonwens om jouw woning te verduurzamen?

Verduurzamen van jouw woning draagt bij aan een beter milieu en kan op de langere termijn zorgen voor financiële voordelen en voor meer woongenot zorgen. Zo help je het milieu en je eigen portemonnee.

Bij NIBC is het mogelijk om energiebesparende maatregelen mee te financieren tot maximaal 106% van de waarde van de woning. 

Woonwensen waarmaken

V2 Hires 1477


Vergelijk spaarrentes

Vergelijk de NIBC spaarrente met jouw bank. Haal jij het beste rendement uit jouw spaargeld?

Laat jouw geld niet liggen en open nu een spaarrekening bij NIBC.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht