Inloggen
De Gouden Lotus Award

NIBC (Direct) wint 'Beste Hypotheekverstrekker'

Door onafhankelijke adviseurs is NIBC (in 2022 nog NIBC Direct) uitgeroepen als winnaar van de felbegeerde ‘Gouden Lotus Award’ voor beste hypotheekverstrekker. Met het winnen van de ‘Gouden Lotus Award’, een initiatief van InFinance, laat NIBC gevestigde namen achter zich.

Het in de wacht slepen van deze prijzen, bewijst dat de aangescherpte focus op de groei van het NIBC hypothekenboek zijn vruchten afwerpt. “Het afgelopen jaar hebben wij als bank een verdere focus aangebracht in de markten waar wij ons op richten en de producten/diensten die wij onze zakelijke en particulieren klanten bieden. Het verstrekken van (duurzame) hypotheken is een van onze groeigebieden. Ons hypothekenboek is op dit moment bijna EUR 25 miljard en onze ambitie is om top 5 speler te worden”, aldus Michel Kant, lid van NIBC’s Executive Committee en verantwoordelijk voor retail. “Ik ben ontzettend trots dat onze teams deze prijs hebben gewonnen. Dit is een erkenning voor het harde werken van onze medewerkers, onze dienstverlening en de waardevolle samenwerking met onze intermediairs. De nominatie voor de SEH duurzaamheid award toont ook nog eens aan hoezeer NIBC duurzaamheid heeft geïntegreerd in haar overall business strategie.”      

Motivatie voor de beste hypotheekverstrekkers 2022

NIBC is volgens onafhankelijke hypotheekadviseurs een meedenkende en flexibele businesspartner met korte en goed bereikbare lijnen, die ook nog eens snel is. NIBC onderscheidt zich met scherpe rentes, de deskundige acceptanten die in oplossingen denken en de accountmanagers die dag en nacht voor de adviseurs klaar staan. Daarnaast gaan ze goed om met complexe maatwerkdossiers en minder voor de hand liggende hypotheekconstructies. 

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht