Inloggen

Duurzaamheid bij NIBC

Bij NIBC zijn we continu in beweging om impact te maken. Want duurzaamheid reikt verder dan onze verantwoordelijkheden tegenover de volgende generatie. Wij willen op duurzame wijze zaken doen, zodat wij onze partners en klanten beter van dienst kunnen zijn bij de aanpak van duurzaamheidsproblematiek, bij innovaties en de verdere ontwikkeling en het optimaal benutten van kansen.

Achtergrond Plant
Sustainability

Onze ambities

Mensenrechten

We passen mensenrechten toe bij samenwerkingen met zakenpartners, klanten, maatschappelijke organisaties en werknemers.

Nuluitstoot

Het doel van NIBC is om vóór 2050 een nuluitstoot te bereiken en tegen 2030 een emissiereductie van ten minste 55% te realiseren. Ons gebouw realiseert al 100% hernieuwbare elektriciteit sinds 2012.

Beïnvloeden en ondersteunen

Onze klimaat- en milieustrategie bestaat uit het beïnvloeden en ondersteunen van bedrijven en mensen om te transformeren.

Klimaatakkoord

NIBC is een ondertekenaar van het Klimaatakkoord. NIBC heeft met toezichthouders, maatschappelijke organisaties, collegabanken en klanten gesproken over koolstofemissiedoelstellingen, potentiële klimaatrisico's en best practices op het gebied van verslaglegging.

UN Sustainable Development Goals

Onze duurzaamheidsstrategie wordt ondersteund door onze bedrijfswaarden en -doelstelling en ingekaderd door het UN Global Compact en de UN Sustainable Development Goals.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht