Inloggen

Deposito rente

Als je kiest voor deposito sparen bij NIBC, profiteer je van aantrekkelijke rentes. Zo kun je al snel een mooi spaarpotje opbouwen. Bij een looptijd van een jaar ontvang je al 2,55% rente. 

Dansen Op De Bank

NIBC Deposito rente

Jij geeft ons tijd, wij jou meer rente.

Klik op de blauwe balken om de actuele rentepercentages te bekijken. De spaarpercentages zijn effectief op jaarbasis. Bekijk hier de uitleg.

Wat is deposito rente?

Deposito sparen is een vorm van sparen waarbij je je geld voor een vaste periode opzij zet. Tijdens deze periode ontvang je een vaste deposito rente en kun je geen geld opnemen of bijstorten. Dit klinkt misschien streng, maar het levert je wel een hogere rente op dan bij een reguliere spaarrekening. Deposito sparen is dan ook een aanvulling op je spaar- en betaalrekening.

Voordelen van een deposito

Een hogere rente

Door je geld vast te zetten in een deposito belonen wij jou met een hogere rente.

14 dagen bedenktijd

Nadat je jouw termijndeposito hebt geopend, heb je 14 dagen bedenktijd om deze te annuleren.

Bepaal zelf je looptijd en einddatum

Je bepaalt zelf de looptijd en daarmee de einddatum van je deposito.

Deposito rente vergelijken

Om te beginnen vergelijk je de deposito rentetarieven van verschillende banken. Kijk welke bank de hoogste rente biedt voor de door jou gekozen looptijd. Dit kan je makkelijk online doen, er zijn verschillende websites die je hierbij kunnen helpen. Op basis van je financiële doelen en de informatie die je hebt verzameld, kies je de bank en het deposito dat het beste bij je past. Vergeet niet om ook de kleine lettertjes te lezen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Hoe werkt het?

Als spaarklant van NIBC kan je meerdere spaarproducten openen. Naast een Spaarrekening kan je ook een Kwartaalspaarrekening of deposito openen.

Let op: Als klant van NIBC is het niet mogelijk om twee dezelfde type rekeningen te openen. Bijvoorbeeld: als je een NIBC Spaarrekening hebt, is het niet mogelijk om daarnaast ook een gezamenlijke rekening te openen. Dit geldt ook voor een wettelijke vertegenwoordiger en/of gemachtigde. Bekijk de voorwaarden van NIBC

Veilig bankieren is onze prioriteit

Start nu met deposito sparen

Overtuigd van de voordelen van deposito sparen? Dat begrijpen we. Zet je spaargeld vandaag nog opzij en profiteer van onze aantrekkelijke rentes. Je opent een depositorekening bij ons gemakkelijk online. Twijfels of vragen? Kijk verder op onze informatiepagina. Of neem persoonlijk contact op.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht