Inloggen

Gratis spaarrekening

Een spaarrekening bij NIBC is helemaal gratis. Bovendien profiteer je van aantrekkelijke rentes. Zo haal je het maximale uit jouw spaargeld. Een extra betaalrekening afsluiten is niet nodig. Je behoudt gewoon je huidige betaalrekening en betaalt geen extra kosten.

#034

Helemaal gratis?

Ja, helemaal gratis. Je opent een spaarrekening voor €0,- Een minimale inleg is er niet. Je bepaalt zelf voor hoe lang en voor welk bedrag je spaart. Wel zo flexibel. De opgebouwde rente komt gewoon in je spaarpot terecht, en gaat niet op aan extra kosten. Bekijk hier onze actuele rentes.

Onze gratis spaarrekening: de voordelen

Geen extra kosten

Geen extra kosten voor het openen van een spaarrekening.

Hogere spaarrente

Hogere spaarrente dan bij de grootbanken.

Geen betaalrekening

Behoud van betaalrekening bij je huidige bank.

Hoe open je een gratis spaarrekening?

Als spaarklant bij NIBC heb je de mogelijkheid om verschillende gratis spaarproducten te openen. Je hebt niet alleen de optie voor een standaard Spaarrekening, maar je kan ook kiezen voor een Kwartaalspaarrekening of een deposito.

Als klant van NIBC is het belangrijk om te weten dat het niet mogelijk is om twee van dezelfde type rekeningen te openen. Wil je meer weten over de mogelijkheden en de voorwaarden van NIBC? Neem dan een kijkje bij onze voorwaarden

Begin nu met gratis sparen

Ben je klaar om het meeste uit je spaargeld te halen, zonder extra kosten? Stap dan over naar NIBC en open een gratis spaarrekening. Met de hogere spaarrente en de mogelijkheid om te sparen zonder een betaalrekening, is NIBC de perfecte keuze voor iedereen die slim wil sparen.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht