Inloggen

Termijndeposito

Zet je geld wat langer vast in een termijndeposito en ontvang een hogere rente. Open in de NIBC Sparen App of de MijnNIBC online omgeving snel en makkelijk een termijndeposito via onderstaande knop. 

 

 

sparen termijndeposito
Looptijd Rente
3 maanden 2,15%
6 maanden 2,25%
9 maanden 2,50%
1 jaar 2,80%
2 t/m 10 jaar 2,75%

Onze termijn­depositorentes

Bij een termijndeposito krijg je een rente die vaststaat ongeacht de hoogte van je spaarbedrag. De rente blijft hetzelfde gedurende de hele looptijd. Dit betekent dat je van tevoren weet hoeveel rente je ontvangt.

De getoonde rentetarieven op de website zijn zo betrouwbaar en actueel mogelijk. Blijkt er toch een foutief rentetarief online te staan, dan kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

De spaarpercentages zijn nominaal op jaarbasis.

Hoe open je een termijndeposito?

Als spaarklant van NIBC kan je meerdere spaarproducten openen. Naast een Spaarrekening kan je ook een Termijndeposito openen.

Let op: Als klant van NIBC is het niet mogelijk om twee dezelfde type rekeningen te openen. Bijvoorbeeld: als je een NIBC Spaarrekening hebt, is het niet mogelijk om daarnaast ook een gezamenlijke rekening te openen. Dit geldt ook voor een wettelijke vertegenwoordiger en/of gemachtigde. Bekijk de voorwaarden van NIBC.

Wat is een termijndeposito

Een termijndeposito is een vorm van sparen (spaardeposito). Je zet gedurende een bepaald termijn geld opzij (de looptijd) en hier ontvang je rente over. Tijdens de looptijd kan je geen geld opnemen van dit deposito.

Termijndeposito’s zijn bedoeld voor geld dat je een tijdje kunt missen en als aanvulling op een betaal- en spaarrekening.

Mockup Of Two Iphones 12 Pro Max With A Plain Background 5014 El1 1

Voordelen van een termijndeposito?

Een hogere rente

Door je geld vast te zetten in een termijndeposito belonen wij jou met een hogere rente.

14 dagen bedenktijd

Nadat je jouw termijndeposito hebt geopend, heb je 14 dagen bedenktijd om deze te annuleren.

Bepaal zelf je looptijd en einddatum

Je bepaalt zelf de looptijd en daarmee de einddatum van je termijndeposito.

Veelgestelde vragen

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht