Inloggen

Spaarrekening

Op zoek naar een gratis internetspaarrekening? Ontdek de NIBC spaarrekening. Op deze pagina vind je meer informatie over de actuele spaarrente, de voordelen van onze online spaarrekening en het openen van een NIBC spaarrekening.

Spaarrekening vrouw
NIBC Spaarente 22 September 2023

Rente NIBC spaarrekening

De actuele spaarrente bij NIBC. Het genoemde rentepercentage is nominaal en op jaarbasis.

  • Flexibel sparen met een goede rente op je spaargeld
  • Gratis spaarrekening
  • Sparen zonder betaalrekening

Voordelen voor jou als NIBC spaarklant

Sparen zonder betaalrekening

NIBC biedt de mogelijkheid enkel een online spaarrekening te openen. De online spaarrekening bij NIBC koppel je aan de betaalrekening bij jouw eigen bank. Een betaalrekening bij NIBC is niet mogelijk.

Gratis spaarrekening en volledig online

Het openen van een NIBC Spaarrekening gratis. De NIBC Spaarrekening is een gratis spaarrekening waar je alles onine regelt.

Geen minimum inleg

Bij NIBC geldt geen minimum inleg voor het openen van een spaarrekening.

Jouw persoonlijke Sparen App & Portal

In de app staan je spaarrekening(en) en termijnproducten overzichtelijk in één scherm. Ook kan je eenvoudig je saldo checken, transacties op je rekening bekijken, gegevens wijzigen en (nieuwe) termijn- of spaarproducten openen

Hoe spaarrekening openen?

Als spaarklant van NIBC kan je meerdere online spaarproducten openen. Naast een Spaarrekening kan je ook een Kwartaalspaarrekening of Termijndeposito openen.

Let op: Als klant van NIBC is het niet mogelijk om twee dezelfde type rekeningen te openen. Bijvoorbeeld: als je een gratis Spaarrekening hebt, is het niet mogelijk om daarnaast ook een gezamenlijke rekening te openen. Dit geldt ook voor een wettelijke vertegenwoordiger en/of gemachtigde. Bekijk de voorwaarden van NIBC.

NIBC Hoofdkantoor Den Haag
NIBC valt onder het depositogarantiestelsel

Sparen bij een 100% Nederlandse bank

NIBC is onderdeel van NIBC Bank. Een 100% Nederlandse bank met 75 jaar ervaring. NIBC Bank heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank. Hierdoor is het depositogarantiestelsel (DGS) van toepassing op je spaargeld.

Veilig bankieren is onze prioriteit

Online spaarrekening openen

Open een online spaarrekening en start met sparen bij NIBC.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht