Inloggen
Dirk Van Den Beukel
Dirk van den Beukel

Directeur NIBC Vastgoed Hypotheek

Dit keer is Dirk Taat in gesprek met Dirk van den Beukel Directeur Vastgoed Hypotheken bij NIBC.

Sinds de oprichting in 1945 is NIBC actief in het financieren van vastgoed. Het bedrijf biedt een breed scala aan financiële diensten, van grote financieringen boven de 20 miljoen voor commercieel vastgoed (CRE) tot hypotheken voor particuliere woningen en vastgoedhypotheken voor beleggers en ontwikkelaars gericht op huurwoningen.

Persoonlijke benadering in een professionele markt
NIBC onderscheidt zich door een combinatie van professionaliteit en persoonlijk contact. Klanten hebben direct contact met relatiemanagers en de specialisten binnen het team. Dit zorgt voor een dienstverlening waarbij er actief wordt meegedacht met zowel de klant als het intermediair.

Veranderende marktomstandigheden
De afgelopen jaren is het speelveld voor vastgoedfinanciering aanzienlijk veranderd. Er zijn meer concurrenten op de markt gekomen, wat enerzijds de markt scherp houdt, maar anderzijds ook een voorkeur voor gevestigde, betrouwbare Nederlandse partijen zoals NIBC versterkt.

Beweging op de vastgoedmarkt
De vastgoedmarkt, vooral voor de particuliere belegger, is continu in beweging. Recente ontwikkelingen zoals het opkoopverbod, voorstellen vanuit het ministerie met betrekking tot het Woningwaarderingsstelsel (WWS), korte huurcontracten en de liberalisatiegrens hebben een grote impact. Volgens Dirk van den Beukel zijn klanten zich steeds bewuster van de regelgeving en de onzekerheden die nog boven de markt hangen. "Bij ons valt het nog mee dat klanten uitponden," merkt hij op. Het verduurzamen van woningen en het behouden van vastgoed zijn veelvoorkomende praktijken onder de klanten van NIBC.

Beluister meer van Vastgoed Strategen!

Vastgoed Strategen, gemaakt door en voor beleggers, geeft een boeiende kijk op vastgoed en het beleggen in vastgoed. Presentator èn vastgoedbelegger Dirk Taat gaat aan tafel met vastgoeddeskundigen die graag hun kennis en ervaringen delen.

10 Koen Totaal

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht