Inloggen
Een hypotheek voor échte bazen!

Hypotheek voor ondernemers

Een hypotheek voor ondernemers is bij NIBC al mogelijk vanaf 12 maanden ondernemen! Zijn jij en je partner beide ondernemer? Dan moet in elk geval één van jullie minimaal 3 jaar ondernemer zijn.

Voor zzp'ers hebben wij de zzp'er hypotheek

 

Blije Man Met NIBC Kleuren

Hoeveel kan ik lenen als ondernemer?

Bereken eenvoudig je maximale hypotheeksom. Let op: dit is een indicatie. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

  • * Verplicht in te voeren
+/- 0 eur
Je maximale hypotheek
+/- 0 eur
Je bruto maandlasten

Let op: dit is een indicatie op basis van een annuïtaire lening. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

Sleutel Huis Blauw

Ondernemers en NIBC

Hoe wordt jouw inkomen bepaald?

Voor het aanvragen van een hypotheek als ondernemer of zzp'er is het belangrijk je inkomen te laten bepalen door een zogenoemde rekenexpert.

Ook voor de startende ondernemer

Een hypotheek is voor ondernemers al mogelijk vanaf 12 maanden ondernemen. Bij de beoordeling van jouw inkomen nemen wij 90% van het berekende inkomen mee. Daarnaast geldt er een renteopslag van 0,30% (met uitzondering van NHG-aanvragen). Na 10 jaar komt deze opslag automatisch te vervallen.

Rente

Ontdek onze scherpe rentetarieven! Bij NIBC hanteren we geen renteopslag voor ondernemers die langer dan 36 maanden actief zijn. Voor ondernemers die korter dan 36 maanden bezig zijn, hanteren we een klein renteverschil. Bekijk hier alle rentetarieven.

Ik en mijn partner zijn allebei ondernemer

Zijn jij en je partner beide ondernemer? Dan moet in elk geval één van jullie minimaal 3 jaar ondernemer zijn.

Ik wil een woning kopen, en nu?

Waarom kiezen voor NIBC?

Voor en door ondernemers

NIBC werd in 1945 opgericht, met als doel financiering te verstrekken aan visionaire ondernemers die meewerkten aan de wederopbouw van Nederland.

Aflossen wordt beloond

Extra aflossen? Dat is bij NIBC geen probleem. Je mag jaarlijks tot 15% van de lening boetevrij terugbetalen. Bij de NIBC Extra Hypotheek is dit zelfs 20%. Als je aflost word je automatisch beloond met een lagere hypotheekrente.

Beste hypotheekverstrekker van 2022

We zijn uitgeroepen tot beste hypotheekverstrekker van Nederland! En daar zijn we natuurlijk ongelofelijk trots op. Traditiegetrouw bepalen financieel advieskantoren in Nederland de winnaars.

Vind een hypotheek­adviseur bij jou in de buurt

Een NIBC Hypotheek kan je alleen afsluiten via een onafhankelijk adviseur. Elke hypotheekaanvraag is uniek en afgestemd op jouw persoonlijke situatie. NIBC hecht veel waarde aan een goed hypotheekadvies en werkt daarom met onafhankelijke hypotheekadviseurs. Heb je nog geen hypotheekadviseur? Zoek een adviseur bij jou in de buurt en maak een afspraak via onze website, het eerste (orientatië)gesprek is vaak gratis.

Hypotheek Flat Rood Balkons

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht