Inloggen
Voel je thuis met NIBC

Hypotheek voor expats

Is het lastig om als expat een hypotheek af te sluiten? Niet bij NIBC!

Lachende Man Bank Blauw Achtergrond Rood

Hoeveel kan ik lenen als expat

Bereken eenvoudig je maximale hypotheeksom. Let op: dit is een indicatie. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

  • * Verplicht in te voerenHet maximale hypotheekbedrag kan mogelijk wijzigen op basis van het energielabel. Selecteer het energielabel onder 'Heb je al een nieuwe woning op het oog?'.
+/- 0 eur
Je maximale hypotheek
+/- 0 eur
Je bruto maandlasten

Let op: dit is een indicatie op basis van een annuïtaire lening. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

Pza7qwnciyg

NIBC en expats

Kom jij van buiten de EU?

Dan heb je een verblijfsvergunning nodig voor niet-tijdelijk doel, kijk voor informatie op de website van de immigratie en naturalisatiedienst. Met NHG kun je maximaal 100% van de marktwaarde van de woning lenen. Zonder NHG is dit maximaal 95% van de marktwaarde bij de NIBC Hypotheek en 100% van de NIBC Extra Hypotheek.

Werkzaam bij UN of UN gerelateerd bedrijf

Heb je een netto salaris (het inkomen wordt in geen enkel land belast) of heb je een tijdelijk dienstverband zonder intentie, neem contact op met een financieel adviseur en vraag naar de mogelijkheden.

Met en zonder NHG

Ook als expat kun je bij ons terecht voor een hypotheek. Dit is mogelijk met en zonder Nationale Hypotheek Garantie en zodra je minimaal 6 maanden in Nederland woont en werkt.

Waarom een NIBC hypotheek

Financiering tot 100% marktwaarde

Met de NIBC hypotheek kun je tot 100% van de markwaarde van je woning financieren. Of zelfs 106% als je energiebesparende maatregelen opneemt.

Aflossen wordt beloond

Extra aflossen? Dat is bij NIBC geen probleem. Je mag jaarlijks tot 15% van de lening boetevrij terugbetalen. Bij de NIBC Extra Hypotheek is dit zelfs 20%. Als je aflost word je automatisch beloond met een lagere hypotheekrente.

Beste hypotheekverstrekker van 2024

We zijn uitgeroepen tot beste hypotheekverstrekker van Nederland! En daar zijn we natuurlijk ongelofelijk trots op. Traditiegetrouw bepalen financieel advieskantoren in Nederland de winnaars.

#024

Hypotheekadvies voor expats

Heb je vragen of wil je meer weten over het kopen van een woning als expat? Een hypotheekadviseur kan je daarbij helpen of advies geven op basis van jouw persoonlijke situatie. Maak snel een vrijblijvende afspraak bij een onafhankelijk hypotheekadviseur bij jou in de buurt.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht