Inloggen
Voel je thuis met NIBC

Hypotheek voor expats

Is het lastig om als expat een hypotheek af te sluiten? Niet bij NIBC!

Lachende Man Bank Blauw Achtergrond Rood

Bereken maximale hypotheek voor expats

Bereken eenvoudig je maximale hypotheeksom. Let op: dit is een indicatie. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

  • * Verplicht in te voeren
+/- 0 eur
Je maximale hypotheek
+/- 0 eur
Je bruto maandlasten

Let op: dit is een indicatie op basis van een annuïtaire lening. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

Ik wil als expat een woning kopen, en nu?

Pza7qwnciyg

NIBC en expats

Met en zonder NHG

Ook als expat kun je bij ons terecht voor een hypotheek. Dit is mogelijk met en zonder Nationale Hypotheek Garantie en zodra je minimaal 6 maanden in Nederland woont en werkt.

Financiering tot 100% marktwaarde

Met de NIBC hypotheek kun je tot 100% van de markwaarde van je huis financieren. Of zelfs 106% als je energie besparende maatregelen opneemt.

Kom jij van buiten de EU?

Dan heb je een verblijfsvergunning nodig voor niet-tijdelijk doel, kijk voor informatie op de website van de immigratie en naturalisatiedienst. Met NHG kun je maximaal 100% van de marktwaarde van de woning lenen. Zonder NHG is dit maximaal 95% van de marktwaarde bij de NIBC Hypotheek en 100% van de NIBC Extra Hypotheek.

Werkzaam bij UN of UN gerelateerd bedrijf

Heb je een netto salaris (het inkomen wordt in geen enkel land belast) of heb je een tijdelijk dienstverband zonder intentie, neem contact op met een financieel adviseur en vraag naar de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor NIBC?

Voor en door ondernemers

NIBC werd in 1945 opgericht, met als doel financiering te verstrekken aan visionaire ondernemers die meewerkten aan de wederopbouw van Nederland.

Aflossen wordt beloond

Extra aflossen? Dat is bij NIBC geen probleem. Je mag jaarlijks tot 15% van de lening boetevrij terugbetalen. Bij de NIBC Extra Hypotheek is dit zelfs 20%. Als je aflost word je automatisch beloond met een lagere hypotheekrente.

Beste hypotheekverstrekker van 2022

We zijn uitgeroepen tot beste hypotheekverstrekker van Nederland! En daar zijn we natuurlijk ongelofelijk trots op. Traditiegetrouw bepalen financieel advieskantoren in Nederland de winnaars.

Vind een hypotheekadviseur bij jou in de buurt

Een NIBC Hypotheek kan je alleen afsluiten via een onafhankelijk adviseur. Elke hypotheekaanvraag is uniek en afgestemd op jouw persoonlijke situatie. NIBC hecht veel waarde aan een goed hypotheekadvies en werkt daarom met onafhankelijke hypotheekadviseurs. Heb je nog geen hypotheekadviseur? Zoek een adviseur bij jou in de buurt en maak een afspraak via onze website, het eerste (orientatië)gesprek is vaak gratis.

#024

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht