Inloggen

Investerings­hypotheek

Investeren in verhuurde of te verhuren woningen? De NIBC Investeringshypotheek kan gebruikt worden voor de financiering van een beleggingswoning, maar ook voor de financiering van een woning voor gebruik van de kind(eren) van de aanvrager. De NIBC Investeringshypotheek is niet bedoeld voor vastgoed voor eigen bewoning en/of pensioenvoorziening.

Voor professionele beleggers hebben wij de NIBC Vastgoed Hypotheek

Hypotheek Kubuswoning Hoek
NIBC Investeringshypotheek

Hoeveel kan ik lenen om te investeren?

  • * Verplicht in te voeren
  • * Verplicht in te voeren
+/- 0 eur
Je maximale hypotheek
+/- 0 eur
Je bruto maandlasten

Let op: dit is een indicatie op basis van een annuïtaire lening. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

De belangrijkste kenmerken

De belangrijkste stappen op een rijtje

Professionele belegger?

Met onze NIBC Vastgoed Hypotheek bieden wij oplossingen voor kleine en grote beleggers. 

Veelgestelde vragen over investeringshypotheek

Waarom kiezen voor NIBC?

Voor en door ondernemers

NIBC werd in 1945 opgericht, met als doel financiering te verstrekken aan visionaire ondernemers die meewerkten aan de wederopbouw van Nederland.

Verbouwen uit je bouwdepot

De investeringshypotheek kun je ook aanvullen met een bouwdepot. En declareren is binnen 2 minuten gedaan via de app. Handig!

Jouw persoonlijke hypotheek portal & app

Je hypotheek aanpassen, extra aflossen of een declaratie indienen voor je verbouwing? Alles overzichtelijk en altijd bij de hand via MijnNIBC.

#024

Hypotheekadvies voor investeerders

Heb je vragen of wil je meer weten wat er bij komt kijken bij het kopen van een woning als investering? Een hypotheekadviseur kan je daarbij helpen en of advies geven op basis van jou persoonlijke situatie. Maak snel een vrijblijvend afspraak bij een onafhankelijk hypotheekadviseur bij jou in de buurt via onderstaand knop.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht