Inloggen

Spannend, je eerste woning kopen!

Je eerste woning kopen. Dat betekent voor veel mensen ook je eerste hypotheek en daar komt een hoop bij kijken. Lees meer over NIBC, onze hypotheken en hoe wij samen met jouw hypotheekadviseur jouw woonwensen waar kunnen maken. Een hypotheek is een belangrijke verplichting die je aan gaat voor een langere periode. Laat je daarom vooraf goed adviseren door een onafhankelijk hypotheekadviseur.

 

NIBC hypotheken bank blauw

Waarom een NIBC hypotheek?

Maximaal lenen tot 1,5 miljoen euro

Wij verstrekken een hypotheek tot 100% van de marktwaarde van jouw woning tot 1,5 miljoen euro. Met energiebesparende maatregelen tot wel 106%.

Aflossen wordt beloond

Extra aflossen? Dat is bij NIBC geen probleem. Je mag jaarlijks tot 15% van de lening boetevrij terugbetalen. Bij de NIBC Extra Hypotheek is dit zelfs 20%. Als je aflost word je automatisch beloond met een lagere hypotheekrente.

Beste hypotheekverstrekker 2024

We zijn uitgeroepen tot beste hypotheekverstrekker van Nederland door onafhankeljke hypotheekadviseurs. En daar zijn we natuurlijk ongelofelijk trots op!

Bereken hoeveel je kan lenen voor je eerste woning

Let op: dit is een indicatie. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

  • * Verplicht in te voerenHet maximale hypotheekbedrag kan mogelijk wijzigen op basis van het energielabel. Selecteer het energielabel onder 'Heb je al een nieuwe woning op het oog?'.
+/- 0 eur
Je maximale hypotheek
+/- 0 eur
Je bruto maandlasten

Let op: dit is een indicatie op basis van een annuïtaire lening. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

Hypotheken te koop rood

Waar kan je alvast over nadenken

Verduurzamen

Bij NIBC is het mogelijk om energiebesparende maatregelen mee te financieren tot maximaal 106% van de waarde van de woning.

Meer informatie

Verbouwen

Ben je van plan om de woning te gaan verbouwen? Dit kan je financieren door jouw hypotheek te verhogen. Hiervoor maken we gebruik van een bouwdepot.

Meer informatie

De aflosvorm

Vergelijk de verschillende aflosvormen annuïtair, lineair en aflossingsvrij en bepaal welke het beste bij jou/jullie situatie past. 

Meer informatie

Rentevastperiode

Bij het afsluiten van je hypotheek zet je de rente voor een bepaalde periode vast. Gedurende deze periode blijft jouw rente gelijk en weet je dus precies wat je maandelijks betaald voor je hypotheek.

Meer informatie

#024

Hypotheekadvies bij het kopen van jouw eerste woning

Heb je vragen of wil je meer weten over het kopen van jouw eerste woning? Een hypotheekadviseur kan je daarbij helpen of advies geven op basis van jouw persoonlijke situatie. Maak snel een vrijblijvende afspraak bij een onafhankelijk hypotheekadviseur bij jou in de buurt.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht