Inloggen

Spannend, je eerste huis kopen!

Je eerste huis kopen. Dat betekent voor veel mensen ook je eerste hypotheek en daar komt een hoop bij kijken. Lees meer over NIBC, onze hypotheken en hoe wij samen met jouw hypotheekadviseur jouw woonwensen waar kunnen maken. Een hypotheek is een belangrijke verplichting die je aan gaat voor een langere periode. Laat je daarom vooraf goed adviseren door een onafhankelijk hypotheekadviseur.

 

NIBC hypotheken bank blauw

Je eerste huis kopen: een stappenplan

Waar kan je alvast over nadenken

Verduurzamen

Bij NIBC is het mogelijk om energiebesparende maatregelen mee te financieren tot maximaal 106% van de waarde van de woning.

Meer informatie

Verbouwen

Ben je van plan om de woning te gaan verbouwen? Dit kan je financieren door jouw hypotheek te verhogen. Hiervoor maken we gebruik van een bouwdepot.

Meer informatie

De aflosvorm

Vergelijk de verschillende aflosvormen annuïtair, lineair en aflossingsvrij en bepaal welke het beste bij jou/jullie situatie past. 

Meer informatie

Rentevastperiode

Bij het afsluiten van je hypotheek zet je de rente voor een bepaalde periode vast. Gedurende deze periode blijft jouw rente gelijk en weet je dus precies wat je maandelijks betaald voor je hypotheek.

Meer informatie

Waarom kiezen voor NIBC?

Aflossen wordt beloond

Extra aflossen? Dat is bij NIBC geen probleem. Je mag jaarlijks tot 15% van de lening boetevrij terugbetalen. Bij de NIBC Extra Hypotheek is dit zelfs 20%. Als je aflost word je automatisch beloond met een lagere hypotheekrente.

Klanten beoordelen ons met een 8.2

Hypotheekklanten beoordelen ons met een 8.2! Daar zijn we natuurlijk trots op en doen ons best om dit ieder jaar te verbeteren.

Beste hypotheekverstrekker 2022

We zijn uitgeroepen tot beste hypotheekverstrekker van Nederland! En daar zijn we natuurlijk ongelofelijk trots op. Traditiegetrouw bepalen financieel advieskantoren in Nederland de winnaars.
#024

Hypotheekadvies bij het kopen van je eerste huis

Heb je vragen of wil je meer weten wat er bij komt kijken bij het kopen van een eerste huis? Een hypotheekadviseur kan je daarbij helpen en  advies geven op basis van jouw persoonlijke situatie. Maak snel een vrijblijvende afspraak bij een onafhankelijk hypotheekadviseur bij jou in de buurt.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht