Inloggen

Een volgende wo­ning kopen

Spannend, een nieuwe woning! Lees meer over NIBC, onze hypotheken en hoe wij samen met jouw hypotheekadviseur jouw woonwensen waar kunnen maken. Laat je vooraf goed adviseren door een onafhankelijk hypotheekadviseur.

 

 

#021

Nieuwsgierig naar hoe­veel jij kan lenen?

Bereken eenvoudig je maximale hypotheeksom. Let op: dit is een indicatie. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

De maximale hypotheek voor een NIBC Hypotheek is €1.000.000,- voor de NIBC Extra Hypotheek is dit €1.250.000,-.

  • * Verplicht in te voeren
+/- 0 eur
Je maximale hypotheek
+/- 0 eur
Je bruto maandlasten

Let op: dit is een indicatie op basis van een annuïtaire lening. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

Ik wil een volgende woning kopen, en nu?

Ben je al bij een hypotheek­adviseur geweest?

Ben jij al bij een hypotheekadviseur geweest en wil je meer weten over NIBC, onze producten en waar wij staan? 

#006

Waarom kiezen voor NIBC?

Aflossen wordt beloond

Extra aflossen? Dat is bij NIBC geen probleem. Je mag jaarlijks tot 15% van de lening boetevrij terugbetalen. Bij de NIBC Extra Hypotheek is dit zelfs 20%. Als je aflost word je automatisch beloond met een lagere hypotheekrente.

Jouw persoonlijke hypotheekportal & app

Je hypotheek aanpassen, extra aflossen of een declaratie indienen voor je verbouwing? Alles overzichtelijk en altijd bij de hand via MijnNIBC.

Beste hypotheekverstrekker 2022

We zijn uitgeroepen tot beste hypotheekverstrekker van Nederland! En daar zijn we natuurlijk ongelofelijk trots op. Traditiegetrouw bepalen financieel advieskantoren in Nederland de winnaars.
Woonkamer Met Bank NIBC Webp

Waar kan je alvast over nadenken

De aflosvorm

Vergelijk de verschillende aflosvormen annuïtair, lineair en aflossingsvrij en bepaal welke het beste bij jou/jullie situatie past. 

Meer informatie

Rentevastperiode

Bij het afsluiten van je hypotheek zet je de rente voor een bepaalde periode vast. Gedurende deze periode blijft jouw rente gelijk en weet je dus precies wat je maandelijks betaald voor je hypotheek.

Meer informatie

Verduurzamen

Bij NIBC is het mogelijk om energiebesparende maatregelen mee te financieren tot maximaal 106% van de waarde van de woning.

Meer informatie

Vind een hypotheekadviseur bij jou in de buurt

Een NIBC Hypotheek kan je alleen afsluiten via een onafhankelijk adviseur. Elke hypotheekaanvraag is uniek en afgestemd op jouw persoonlijke situatie. NIBC hecht veel waarde aan een goed hypotheekadvies en werkt daarom met onafhankelijke hypotheekadviseurs. Heb je nog geen hypotheekadviseur? Zoek een adviseur bij jou in de buurt en maak een afspraak via onze website, het eerste (orientatië)gesprek is vaak gratis.

Hypotheek Flat Rood Balkons

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht