Inloggen
De juiste hypotheek, dat is prettig thuiskomen

Hypotheek voor mensen in loondienst

Blauwe Studio Met Blauwe Bank

Hoeveel kan ik lenen in loondienst?

Bereken eenvoudig je maximale hypotheeksom. Let op: dit is een indicatie. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

  • * Verplicht in te voerenHet maximale hypotheekbedrag kan mogelijk wijzigen op basis van het energielabel. Selecteer het energielabel onder 'Heb je al een nieuwe woning op het oog?'.
+/- 0 eur
Je maximale hypotheek
+/- 0 eur
Je bruto maandlasten

Let op: dit is een indicatie op basis van een annuïtaire lening. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

Man Rode Trui Blij

Waarom kiezen voor NIBC?

Beste hypotheekverstrekker van 2022

We zijn uitgeroepen tot beste hypotheekverstrekker van Nederland! En daar zijn we natuurlijk ongelofelijk trots op. Traditiegetrouw bepalen financieel advieskantoren in Nederland de winnaars. 

Aflossen wordt beloond

Extra aflossen? Dat is bij NIBC geen probleem. Je mag jaarlijks tot 15% van de lening boetevrij terugbetalen. Bij de NIBC Extra Hypotheek is dit zelfs 20%. Als je aflost word je automatisch beloond met een lagere hypotheekrente.

Digitaal

Je hypotheek aanpassen, extra aflossen of een declaratie indienen voor je verbouwing? Alles overzichtelijk en altijd bij de hand via MijnNIBC.

Verbouwen?

Tijdens het verbouwen en inrichten van je nieuwe huis heb je je handen vol en snappen we dat het declareren voor je bouwdepot niet veel tijd mag kosten. Daarom kun je via de app binnen 2 minuten je declaratie indienen.

Tijdelijk contract

Ook voor mensen met een tijdelijk contract biedt NIBC een oplossing. Met een intentieverklaring verklaart jouw werkgever om het tijdelijke contract naar een vast contract om te zetten. Met deze intentieverklaring kun jij bij NIBC een hypotheek aanvragen.

#024

Hypotheekadvies voor mensen in loondienst

Heb je vragen of wil je meer weten over het kopen van een woning in loondienst? Een hypotheekadviseur kan je daarbij helpen of advies geven op basis van jouw persoonlijke situatie. Maak snel een vrijblijvende afspraak bij een onafhankelijk hypotheekadviseur bij jou in de buurt.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht