Inloggen
Hypotheek voor flexwerkers

Een hypotheek voor flexwerkers of uitzendkrachten

Lastig om als flexwerker of uitzendkracht een hypotheek af te sluiten? Niet bij NIBC!

Pza7qwnciyg

Hoeveel kan ik lenen als flexwerker?

Bereken eenvoudig je maximale hypotheeksom. Let op: dit is een indicatie. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

  • * Verplicht in te voeren
+/- 0 eur
Je maximale hypotheek
+/- 0 eur
Je bruto maandlasten

Let op: dit is een indicatie op basis van een annuïtaire lening. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

Ik wil een woning kopen, en nu?

Werk je via een uitzend­bureau of als flexwerker?

Ook dan helpen we je graag verder. Misschien kom je wel in aanmerking voor een perspectief verklaring. Dat is een soort werkgeversverklaring van je uitzendbureau. Een perspectief verklaring mag maximaal 6 maanden oud zijn. Je maximale hypotheek berekenen we in dit geval op basis van je huidige inkomen.

Waarom kiezen voor NIBC

Voor en door ondernemers

NIBC werd in 1945 opgericht, met als doel financiering te verstrekken aan visionaire ondernemers die meewerkten aan de wederopbouw van Nederland.

Aflossen wordt beloond

Extra aflossen? Dat is bij NIBC geen probleem. Je mag jaarlijks tot 15% van de lening boetevrij terugbetalen. Bij de NIBC Extra Hypotheek is dit zelfs 20%. Als je aflost word je automatisch beloond met een lagere hypotheekrente.

Beste hypotheekverstrekker van 2022

We zijn uitgeroepen tot beste hypotheekverstrekker van Nederland! En daar zijn we natuurlijk ongelofelijk trots op. Traditiegetrouw bepalen financieel advieskantoren in Nederland de winnaars.

Vind een hypotheek­adviseur bij jou in de buurt

Een NIBC Hypotheek kan je alleen afsluiten via een onafhankelijk adviseur. Elke hypotheekaanvraag is uniek en afgestemd op jouw persoonlijke situatie. NIBC hecht veel waarde aan een goed hypotheekadvies en werkt daarom met onafhankelijke hypotheekadviseurs. Heb je nog geen hypotheekadviseur? Zoek een adviseur bij jou in de buurt en maak een afspraak via onze website, het eerste (orientatië)gesprek is vaak gratis.

Hypotheek Flat Rood Balkons

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht