Inloggen

Hypotheek voor flexwerkers of uitzendkrachten

Lastig om als flexwerker of uitzendkracht een hypotheek af te sluiten? Niet bij NIBC!

Pza7qwnciyg

Werk je via een uitzend­bureau of als flexwerker?

Ook dan helpen we je graag verder. Misschien kom je wel in aanmerking voor een perspectief verklaring. Dat is een soort werkgeversverklaring van je uitzendbureau. Een perspectief verklaring mag maximaal 6 maanden oud zijn. Je maximale hypotheek berekenen we in dit geval op basis van je huidige inkomen.

Hoeveel kan ik lenen als flexwerker?

Bereken eenvoudig je maximale hypotheeksom. Let op: dit is een indicatie. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

  • * Verplicht in te voerenHet maximale hypotheekbedrag kan mogelijk wijzigen op basis van het energielabel. Selecteer het energielabel onder 'Heb je al een nieuwe woning op het oog?'.
+/- 0 eur
Je maximale hypotheek
+/- 0 eur
Je bruto maandlasten

Let op: dit is een indicatie op basis van een annuïtaire lening. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

Waarom een NIBC hypotheek

Financiering tot 100% marktwaarde

Met de NIBC hypotheek kun je tot 100% van de markwaarde van je woning financieren. Of zelfs 106% als je energiebesparende maatregelen opneemt.

Aflossen wordt beloond

Extra aflossen? Dat is bij NIBC geen probleem. Je mag jaarlijks tot 15% van de lening boetevrij terugbetalen. Bij de NIBC Extra Hypotheek is dit zelfs 20%. Als je aflost word je automatisch beloond met een lagere hypotheekrente.

Beste hypotheekverstrekker van 2024

We zijn uitgeroepen tot beste hypotheekverstrekker van Nederland! En daar zijn we natuurlijk ongelofelijk trots op. Traditiegetrouw bepalen financieel advieskantoren in Nederland de winnaars.

#024

Hypotheekadvies voor flexwerkers

Heb je vragen of wil je meer weten over het kopen van een woning als flexwerker? Een hypotheekadviseur kan je daarbij helpen of advies geven op basis van jouw persoonlijke situatie. Maak snel een vrijblijvende afspraak bij een onafhankelijk hypotheekadviseur bij jou in de buurt.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht