Inloggen
Met verbouwen heb je je handen vol!

Woning verbouwen

Ga je jouw woning verbouwen? Dit kan je financieren door jouw hypotheek te verhogen. Hiervoor maken we gebruik van een bouwdepot. Op deze pagina vind je meer informatie over een bouwdepot bij NIBC, het aanvragen en berekenen. Wanneer je gaat verbouwen zijn het meenemen van verduurzamingsmaatregelen een goede optie.

Blije Man Rode Keuken

Belangrijke kenmerken bij verbouwen

Wewtgkpuvt0

Zo lang mogelijk blij­ven wonen in jouw woning?

Maak jouw woning levensloopbestendig. Een verbouwing van uw woning om het levensloopbestendig te maken, zorgt ervoor dat je langer thuis kunt blijven wonen. Zo kan je bijvoorbeeld de dorpels laten weghalen, een inductiekookplaat plaatsen, het bad vervangen voor een inloopdouche en slimme beplanting en goede paden in de tuin aanleggen. Bij NIBC is het mogelijk om de kosten voor zo n verbouwing mee te financiering.

Mockup Iphone Left Navigation

Handig! Declareer binnen 2 minuten je bonnetjes

Bij NIBC begrijpen we dat jij je handen vol hebt aan je verbouwing. Daarom maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Declareren voor je bouwdepot heb je dan ook binnen 2 minuten gedaan. Pak je telefoon, maak een foto van de bon en voila: declaratie voltooid!

Veelgestelde vragen over verbouwen

#024

Hypotheekadvies over verbouwen

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden van verbouwen van jouw woning? Een hypotheekadviseur kan je daarbij helpen of advies geven op basis van jouw persoonlijke situatie. Maak een vrijblijvende afspraak bij een onafhankelijk hypotheekadviseur bij jou in de buurt.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht