Inloggen
Bouwdepot in je hypotheek

Met verbouwen heb je je handen vol!

Ga je jouw woning verbouwen? Dit kan je financieren door jouw hypotheek te verhogen. Hiervoor maken we gebruik van een bouwdepot. Op deze pagina alles over een hypotheek met bouwdepot van NIBC, het aanvragen en berekenen. Wanneer je gaat verbouwen zijn het meenemen van verduurzamingsmaatregelen een goede optie.

Blije Man Rode Keuken

De belangrijkste kenmerken

De belangrijkste stappen op een rijtje

Mockup Iphone Left Navigation

Handig! Declareer binnen 2 minuten je bonnetjes

Bij NIBC begrijpen we dat jij je handen vol hebt aan je verbouwing. Daarom maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Declareren voor je bouwdepot heb je dan ook binnen 2 minuten gedaan. Pak je telefoon, maak een foto van de bon en voila: declaratie voltooid!

Wewtgkpuvt0

Zo lang mogelijk blij­ven wonen in jouw woning?

Maak jouw woning levensloopbestendig. Een verbouwing van uw woning om het levensloopbestendig te maken, zorgt ervoor dat je langer thuis kunt blijven wonen. Zo kan je bijvoorbeeld de dorpels laten weghalen, een inductiekookplaat plaatsen, het bad vervangen voor een inloopdouche en slimme beplanting en goede paden in de tuin aanleggen. Bij NIBC is het mogelijk om de kosten voor zo n verbouwing mee te financiering.

Veelgestelde vragen

#024

Advies over verbouwen meefinancieren?

Heb je vragen of wil je meer weten wat er bij komt kijken bij het (mee)financieren van een verbouwing? Een hypotheekadviseur kan je daarbij helpen en of advies geven op basis van jou persoonlijke situatie. Maak snel een vrijblijvend afspraak bij een onafhankelijk hypotheekadviseur bij jou in de buurt via onderstaand knop.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht