Inloggen
Bij NIBC kijken we niet naar leeftijd

Onze hypotheek voor 55-plussers

Is het lastig om als 55-plusser een hypotheek af te sluiten? Niet bij NIBC!

Blij Oud Stel Rood

Wat is jouw situatie?

Hoeveel kan ik lenen als 55-plusser?

Bereken eenvoudig je maximale hypotheeksom. Let op: dit is een indicatie. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

  • * Verplicht in te voerenHet maximale hypotheekbedrag kan mogelijk wijzigen op basis van het energielabel. Selecteer het energielabel onder 'Heb je al een nieuwe woning op het oog?'.
+/- 0 eur
Je maximale hypotheek
+/- 0 eur
Je bruto maandlasten

Let op: dit is een indicatie op basis van een annuïtaire lening. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

Waarom kiezen voor NIBC?

Persoonlijk contact

NIBC vindt persoonlijk contact met haar klanten belangrijk en we staan onze klanten graag persoonlijk te woord. Heb je nog vragen over onze hypotheekproducten of dienstverlening voor senioren? Onze collega's zijn bereikbaar en helpen je graag verder.

Aflossen wordt beloond

Extra aflossen? Dat is bij NIBC geen probleem. Je mag jaarlijks tot 15% van de lening boetevrij terugbetalen. Bij de NIBC Extra Hypotheek is dit zelfs 20%. Als je aflost word je automatisch beloond met een lagere hypotheekrente.

Beste hypotheekverstrekker van 2022

We zijn uitgeroepen tot beste hypotheekverstrekker van Nederland! En daar zijn we natuurlijk ongelofelijk trots op. Traditiegetrouw bepalen financieel advieskantoren in Nederland de winnaars.

#024

Hypotheekadvies voor 55-plussers

Heb je vragen of wil je meer weten over het kopen van een woning als 55-plusser? Een hypotheekadviseur kan je daarbij helpen of advies geven op basis van jouw persoonlijke situatie. Maak snel een vrijblijvende afspraak bij een onafhankelijk hypotheekadviseur bij jou in de buurt.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht