Inloggen

Specialisten in opleiding

Ben jij een arts in opleiding, een advocaat-stagiair en een promovendus? Vaak een beroep met een tijdelijk dienstverband, geen intentieverklaring en onvoldoende arbeidsverleden om te worden gezien als flexwerker. Dan heeft NIBC met de Specialist in opleiding een hypotheek voor jou.

2

Wat is een hypotheek voor specialisten in opleiding?

Het is een standaard NIBC hypotheek, maar bij het vaststellen van jouw hypotheekmogelijkheden houden wij rekening met jouw unieke situatie. Onregelmatige werktijden, overuren en zelfs een tweede baan kunnen bij NIBC leiden tot een hogere hypotheek. Want jouw inzet verdient een hypotheek die net zo flexibel is als jij. 

 

De voordelen

Diverse inkomensbronnen

Diverse inkomensbronnen kunnen tot wel 100% worden meegenomen in de inkomensberekening. Denk hierbij aan een tweede baan, keuzebudget of PGB.

Opleidingscontract als een intentieverklaring

Een opleidingscontract kan voor niet-NHG aanvragen eventueel beschouwd worden als een intentieverklaring waarbij de opleidingsvergoeding als basis wordt genomen voor de inkomenstoets.

Overwerk en Onregelmatigheids toeslag

Bij de inkomensberekening kunnen overwerk en onregelmatigheidstoeslag tot wel 100% worden meegenomen.
  • * Verplicht in te voerenHet maximale hypotheekbedrag kan mogelijk wijzigen op basis van het energielabel. Selecteer het energielabel onder 'Heb je al een nieuwe woning op het oog?'.
+/- 0 eur
Je maximale hypotheek
+/- 0 eur
Je bruto maandlasten

Let op: dit is een indicatie op basis van een annuïtaire lening. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

Mockup Iphone Left Navigation

Waarom kiezen voor NIBC?

Aflossen wordt beloond

Extra aflossen? Dat is bij NIBC geen probleem. Je mag jaarlijks tot 15% of 20% van de lening boetevrij aflossen. Los je (extra) af en valt de hypotheek daardoor in een lagere risicoklasse? Dan belonen we je met een lagere hypotheekrente. Lees meer.

Jouw persoonlijke hypotheekportal & app

Je hypotheek aanpassen, extra aflossen of een declaratie indienen voor je verbouwing? Alles overzichtelijk en altijd bij de hand via MijnNIBC.

#024

Vind een hypotheekadviseur

Heb je vragen of wil je meer weten over het kopen van een woning en een passende hypotheek? Een hypotheekadviseur kan je helpen of advies geven op basis van jouw persoonlijke situatie. Maak snel een vrijblijvende afspraak bij een onafhankelijk hypotheekadviseur bij jou in de buurt.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht