Inloggen
Hypotheek voor zzp

Onze hypotheken voor zzp'ers

Het aantal zzp'ers in Nederland groeit met de jaren. Maar toch kan het voor zzp'ers lastig gevonden worden om een huis te kopen. Het afsluiten van een hypotheek kan namelijk complex zijn. Bij NIBC willen we jouw woonwensen waarmaken. Want net als jij hebben wij een ondernemende instelling en gaan we opzoek naar wat mogelijk is. Zo zijn we er juist ook voor de kort zelfstandigen. Je leest hier wat de mogelijkheden zijn voor een hypotheek voor zzp’ers.

 

#030

Belangrijke kenmerken voor zzp'ers

Inkomenbepaling

Als je als zzp'er een hypotheek wil aanvragen, moet er eerst je inkomen bepaald worden. Dit inkomen wordt bepaald aan de hand van de jaarcijfers van je onderneming. Om vast te stellen welk jaarinkomen gebruikt mag worden voor de hypotheek, wordt jouw toetsinkomen bepaald door een rekenexpert.

Ook voor beginnende zzp'ers

Als je nog geen drie jaar zzp'er bent, kan het lastig zijn om een hypotheek te krijgen. Bij NIBC is dit echter al mogelijk als je 12 maanden zelfstandig ondernemer bent.

Ik heb een partner die ook zzp'er is

Werken zowel jij en je partner als zelfstandig ondernemer? Dan moet in ieder geval één van jullie minstens drie jaar zzp'er zijn.

Hoeveel kan ik lenen als zzp'er?

Bereken eenvoudig je maximale hypotheeksom. Let op: dit is een indicatie. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

  • * Verplicht in te voerenHet maximale hypotheekbedrag kan mogelijk wijzigen op basis van het energielabel. Selecteer het energielabel onder 'Heb je al een nieuwe woning op het oog?'.
+/- 0 eur
Je maximale hypotheek
+/- 0 eur
Je bruto maandlasten

Let op: dit is een indicatie op basis van een annuïtaire lening. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

Waarom een NIBC hypotheek

Financiering tot 100% marktwaarde

Met de NIBC hypotheek kun je tot 100% van de markwaarde van je woning financieren. Of zelfs 106% als je energiebesparende maatregelen opneemt.

Aflossen wordt beloond

Extra aflossen? Dat is bij NIBC geen probleem. Je mag jaarlijks tot 15% van de lening boetevrij terugbetalen. Bij de NIBC Extra Hypotheek is dit zelfs 20%. Als je aflost word je automatisch beloond met een lagere hypotheekrente.

Beste hypotheekverstrekker van 2022

We zijn uitgeroepen tot beste hypotheekverstrekker van Nederland! En daar zijn we natuurlijk ongelofelijk trots op. Traditiegetrouw bepalen financieel advieskantoren in Nederland de winnaars.

#024

Hypotheekadvies voor zzp'ers

Heb je vragen of wil je meer weten over het kopen van een woning als ZZP'er? Een hypotheekadviseur kan je daarbij helpen of advies geven op basis van jouw persoonlijke situatie. Maak snel een vrijblijvende afspraak bij een onafhankelijk hypotheekadviseur bij jou in de buurt.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht