Inloggen
Hypotheek voor zzp

Onze hypotheken voor zzp'ers

Het aantal zzp'ers in Nederland groeit met de jaren. Maar toch kan het voor zzp'ers lastig gevonden worden om een huis te kopen. Het afsluiten van een hypotheek kan namelijk complex zijn. Bij NIBC willen we jouw woonwensen waarmaken. Want net als jij hebben wij een ondernemende instelling en gaan we opzoek naar wat mogelijk is. Zo zijn we er juist ook voor de kort zelfstandigen. Je leest hier wat de mogelijkheden zijn voor een hypotheek voor zzp’ers.

 

Vrouw Met Tablet Op Bank

Hoeveel kan ik lenen als zzp'er?

Bereken eenvoudig je maximale hypotheeksom. Let op: dit is een indicatie. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

  • * Verplicht in te voeren
+/- 0 eur
Je maximale hypotheek
+/- 0 eur
Je bruto maandlasten

Let op: dit is een indicatie op basis van een annuïtaire lening. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

Belangrijkste kenmerken

Inkomenbepaling

Als je als zzp'er een hypotheek wil aanvragen, moet er eerst je inkomen bepaald worden. Dit inkomen wordt bepaald aan de hand van de jaarcijfers van je onderneming. Om vast te stellen welk jaarinkomen gebruikt mag worden voor de hypotheek, wordt jouw toetsinkomen bepaald door een rekenexpert.

Ook voor beginnende zzp'ers

Als je nog geen drie jaar zzp'er bent, kan het lastig zijn om een hypotheek te krijgen. Bij NIBC is dit echter al mogelijk als je 12 maanden zelfstandig ondernemer bent.

Ik heb een partner die ook zzp'er is

Werken zowel jij en je partner als zelfstandig ondernemer? Dan moet in ieder geval één van jullie minstens drie jaar zzp'er zijn.

Ik wil een woning kopen, en nu?

Waarom kiezen voor NIBC

Voor en door ondernemers

NIBC werd in 1945 opgericht, met als doel financiering te verstrekken aan visionaire ondernemers die meewerkten aan de wederopbouw van Nederland.

Aflossen wordt beloond

Extra aflossen? Dat is bij NIBC geen probleem. Je mag jaarlijks tot 15% van de lening boetevrij terugbetalen. Bij de NIBC Extra Hypotheek is dit zelfs 20%. Als je aflost word je automatisch beloond met een lagere hypotheekrente.

Beste hypotheekverstrekker van 2022

We zijn uitgeroepen tot beste hypotheekverstrekker van Nederland! En daar zijn we natuurlijk ongelofelijk trots op. Traditiegetrouw bepalen financieel advieskantoren in Nederland de winnaars.

Vind een hypotheekadviseur bij jou in de buurt

Een NIBC Hypotheek kan je alleen afsluiten via een onafhankelijk adviseur. Elke hypotheekaanvraag is uniek en afgestemd op jouw persoonlijke situatie. NIBC hecht veel waarde aan een goed hypotheekadvies en werkt daarom met onafhankelijke hypotheekadviseurs. Heb je nog geen hypotheekadviseur? Zoek een adviseur bij jou in de buurt en maak een afspraak via onze website, het eerste (orientatië)gesprek is vaak gratis.

Hypotheek Flat Rood Balkons

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht