Inloggen E-adviseur

Waarom NIBC past bij jouw klant

Aflossen wordt beloond

Lost je klant (extra) af en valt de hypotheek daarmee in een lagere risicoklasse? Dat wordt automatisch beloond met een lagere hypotheekrente.

Persoonlijke aandacht

We zijn er graag voor jou en voor je klant. Persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk en we denken graag mee.

Een betrouwbare hypotheekverstrekker

Al sinds 2008 zijn we actief op de Nederlandse markt. Een Nederlandse bank die denkt in mogelijkheden.
NIBC Beste Hypotheekverstrekker Gouden Lotus Awards 2024 3

Beste hypotheekverstrekker 2024

NIBC is voor de tweede keer uitgeroepen tot beste hypotheekverstrekker in de categorie hypotheekverstrekker middelgroot. Deze erkenning benadrukt onze toewijding van de afgelopen jaren, waarin we meerdere innovatieve oplossingen hebben geïntroduceerd en onze dienstverlening hebben afgestemd op de behoeften van intermediairs.

Brandweerman Joris NIBC Hypotheek Voor Helden
Nieuw bij NIBC

De hypotheek voor helden

De hypotheek voor helden is de bestaande NIBC (Extra) Hypotheek, waarbij we het acceptatieproces hebben afgestemd op de mensen die werkzaam zijn in de vitale sector.  Denk aan politie, brandweer, zorgverleners, krijgsmacht en leerkrachtent. Onregelmatige werktijden, overuren en zelfs een tweede baan kunnen bij NIBC leiden tot een hogere hypotheek. 

Lees meer in onze digitale gids

We maken het voor jou als adviseur graag zo makkelijk mogelijk. Zo help je jouw klanten snel en zorgeloos. Iets toch niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op. 

NIBC Whatsapp Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via WhatsApp

Als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent NIBC Hypotheken? Meld je dan aan voor onze WhatsApp nieuwsbrief en ontvang het nieuws als allereerst. Zie het als extra service voor jou als adviseur.

Wij staan voor jou klaar

Heb je een vraag of heb je hulp nodig met een hypotheekaanvraag? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht