Inloggen
Ja ik ben bij een adviseur geweest

Past NIBC bij jou?

Wij ontvangen je graag als klant, maar ook jij moet een goed gevoel hebben bij ons als bank. Lees ons verhaal en leer ons beter kennen.

NIBC 25
Wie is NIBC?

Even kort voorstellen

Een Nederlandse bank opgericht in 1945

NIBC biedt vanaf 2013 hypotheken in Nederland aan en is onderdeel van NIBC Bank. NIBC Bank werd in 1945 opgericht, met als doel financiering te verstrekken aan ondernemers die meewerkten aan de wederopbouw van Nederland.

Een kleine bank met grote dromen

Wij zijn NIBC, een levendige bank in een wereld vol mogelijkheden. Met een sterke 'Think Yes' mentaliteit en beide benen op de grond blijken we keer op keer meer te bereiken dan verwacht.

Meer dan 450.000 klanten gingen je voor

Sinds onze oprichting in 2008 hebben we maar één doel: tevreden klanten. Al meer dan 450.000 klanten kozen voor een product van NIBC  en waarderen ons met een 8. We zijn er trots op al deze klanten te kunnen helpen.

De belangrijkste stappen op een rijtje

NIBC 02 Webp

Waarom kiezen voor NIBC?

Beste hypotheekverstrekker van 2022

We zijn uitgeroepen tot beste hypotheekverstrekker van Nederland! En daar zijn we natuurlijk ongelofelijk trots op. Traditiegetrouw bepalen financieel advieskantoren in Nederland de winnaars. 

Aflossen wordt beloond

Extra aflossen? Dat is bij NIBC geen probleem. Je mag jaarlijks tot 15% van de lening boetevrij terugbetalen. Bij de NIBC Extra Hypotheek is dit zelfs 20%. Als je aflost word je automatisch beloond met een lagere hypotheekrente.

Jouw persoonlijke hypotheek portal & app

Je hypotheek aanpassen, extra aflossen of een declaratie indienen voor je verbouwing? Alles overzichtelijk en altijd bij de hand via MijnNIBC.

Bouwdepot

Tijdens het verbouwen en inrichten van je nieuwe huis heb je je handen vol en snappen we dat het declareren voor je bouwdepot niet veel tijd mag kosten. Daarom kun je via de app binnen 2 minuten je declaratie indienen.

Nog niet uitgelezen?

Lees de blogs om meer te weten over hypotheken en tips bij het kopen van een nieuwe woning.

Blauwe Studio Met Blauwe Bank

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht