Inloggen

Woning kopen

Ben je van plan om een woning te gaan kopen? Is het je eerste woning of ga je een volgende stap zetten? Kies hieronder de situatie die bij jou past.

Sleutels Huis Rood

Waarom een NIBC hypotheek?

Maximaal lenen tot 1,5 miljoen euro

Wij verstrekken een hypotheek tot 100% van de marktwaarde van jouw woning tot 1,5 miljoen euro. Met energiebesparende maatregelen tot wel 106%.

Aflossen wordt beloond

Extra aflossen? Dat is bij NIBC geen probleem. Je mag jaarlijks tot 15% van de lening boetevrij terugbetalen. Bij de NIBC Extra Hypotheek is dit zelfs 20%. Als je aflost word je automatisch beloond met een lagere hypotheekrente.

Beste hypotheekverstrekker 2024

We zijn uitgeroepen tot beste hypotheekverstrekker van Nederland door onafhankeljke hypotheekadviseurs. En daar zijn we natuurlijk ongelofelijk trots op!

Wat is jouw (inkomen)situatie?

Bereken hoeveel je kan lenen om een woning te kopen

Let op: dit is een indicatie. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

  • * Verplicht in te voerenHet maximale hypotheekbedrag kan mogelijk wijzigen op basis van het energielabel. Selecteer het energielabel onder 'Heb je al een nieuwe woning op het oog?'.
+/- 0 eur
Je maximale hypotheek
+/- 0 eur
Je bruto maandlasten

Let op: dit is een indicatie op basis van een annuïtaire lening. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

#024

Hypotheekadvies bij het kopen van een woning

Heb je vragen of wil je meer weten over het kopen van een woning? Een hypotheekadviseur kan je daarbij helpen of advies geven op basis van jouw persoonlijke situatie. Maak snel een vrijblijvende afspraak bij een onafhankelijk hypotheekadviseur bij jou in de buurt.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht