Contact
VolkerWessels Client Case
Nieuwsbericht 26 mei 2023 13:30 CEST

Een transformatie van een bedrijventerrein tot een uniek en veelzijdig woon en werkcomplex

VolkerWessels

VolkerWessels

In gesprek met Luurt van der Ploeg van VolkerWessels

Het project THIS Amsterdam is gevestigd op een prachtige locatie aan het IJ in Amsterdam, aan de kop van de Grasweg en Distelweg.

Hier wordt door VolkerWessels een voormalig bedrijventerrein getransformeerd tot een uniek en veelzijdig woon en werkcomplex. Het project behelst zes verschillende gebouwen, verbonden door een groene binnentuin en met uitzicht op de skyline van Amsterdam.

Met een pondje kunnen de bewoners en mensen die hier werken richting het centrum reizen.

Bij VolkerWessels Bouw en Vastgoed Ontwikkeling, onderdeel van VolkerWessels, is duurzaamheid een van de kernwaarden, en daar wordt dan ook volop op ingezet bij het realiseren van bouwprojecten.

Vw 3

Luurt van der Ploeg: “Wij hebben gekozen voor NIBC als financier omdat we al eerder met NIBC hebben gefinancierd. Onze ervaringen met NIBC zijn ook altijd heel plezierig, zowel in de samenwerking, in de contacten, in de documenten en de contractvorming als ook in het meedenken.

Het ondernemende gezicht van NIBC, dat vinden we bij ons passen.”

VolkerWessels zal eerst de appartementen complexen realiseren waarin 272 appartementen worden gebouwd en het kantoorpand, dat door NIBC wordt gefinancierd, zal het sluitstuk vormen van dit prachtige project.

Naar verwachting zal het project over ongeveer 24 maanden afgerond zijn.

Het kantoorgebouw voldoet natuurlijk aan de hoogste standaarden in Breaam Excellent, Well design en Gold Label.

Luurt van der Ploeg: "Het is een gebied waar al vele jaren gebouwd wordt, waar men 10 tot 15 jaar geleden volledig andere ideeën over had, maar wat nu simpelweg een heel mooi en bijzonder stadsdeel van Amsterdam aan het worden is."

We hebben NIBC als onze financier gekozen omdat we eerder met hen hebben gefinancierd. Onze ervaringen met NIBC zijn altijd zeer prettig geweest, hun ondernemersgeest past heel goed bij ons.
Luurt van der Ploeg, Financial Director VolkerWessels
VolkerWessels Client Case

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht