Inloggen
Welkom bij NIBC

Wij maken woonwensen waar!

NIBC Hypotheken Woonwensen Waarmaken 3
NIBC Hypotheken Woonwensen Waarmaken 1

Een woonwens is niet simpelweg een lening, rentepercentage, maandlast of de aankoop van een huis.

Een woonwens zit ‘m in de kleine dingen. Een kapsalon aan huis, een buitenkeuken of een eigen plekje dichtbij het strand.

Met onze hypotheken maken wij jouw woonwensen waar. Wij vinden dat het mooiste wat er is.

Waarom kiezen voor NIBC?

Extra aflossen wordt beloond

Je hypotheek sneller aflossen? Dat is bij NIBC geen probleem. Je mag jaarlijks tot 15% van de lening boetevrij terugbetalen. Bij de NIBC Extra Hypotheek is dit zelfs 20%. Als je aflost word je automatisch beloond met een lagere hypotheekrente.

Jouw persoonlijke hypotheekportal & app

Je hypotheek aanpassen, extra aflossen of een declaratie indienen voor je verbouwing? Alles overzichtelijk en altijd bij de hand via MijnNIBC.

Beste hypotheekverstrekker 2022

We zijn uitgeroepen tot beste hypotheekverstrekker van Nederland! En daar zijn we natuurlijk ongelofelijk trots op. Traditiegetrouw bepalen financieel advieskantoren in Nederland de winnaars.

Wie is NIBC?

Een Nederlandse bank opgericht in 1945

NIBC biedt vanaf 2013 hypotheken in Nederland aan en is onderdeel van NIBC Bank. NIBC Bank werd in 1945 opgericht, met als doel financiering te verstrekken aan ondernemers die meewerkten aan de wederopbouw van Nederland.

Een kleine bank met grote dromen

Wij zijn NIBC, een levendige bank in een wereld vol mogelijkheden. Met een sterke 'Think Yes' mentaliteit en een nuchtere aanpak, overtreffen we telkens weer de verwachtingen.

Meer dan 450.000 particuliere klanten gingen je voor

Sinds onze oprichting hebben we maar één doel: tevreden klanten. Al meer dan 450.000 spaar- en hypotheekklanten kozen voor een product van NIBC  en waarderen ons met een 8.2. We zijn er trots op al deze klanten te kunnen helpen.

#024

Hypotheekadvies op maat

NIBC hecht veel waarde aan een goed hypotheekadvies en werkt daarom met onafhankelijke hypotheekadviseurs. Elke hypotheekaanvraag is uniek en afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Wil jij ook dat wij jouw woonwens waarmaken? Maak dan een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht