Inloggen

Woonwensen waarmaken

V2 Hires 1477
V2 Hires 1337

Bekijk onze tv commercial

Bij NIBC snappen we dat een hypotheek persoonlijk is. Of je gaat verbouwen, verduurzamen of verhuizen. Onze hypotheken maken jouw woonwensen waar.

Nieuwsgierig naar hoeveel je kan lenen?

Bereken eenvoudig je maximale hypotheeksom. Let op: dit is een indicatie. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

  • * Verplicht in te voerenHet maximale hypotheekbedrag kan mogelijk wijzigen op basis van het energielabel. Selecteer het energielabel onder 'Heb je al een nieuwe woning op het oog?'.
+/- 0 eur
Je maximale hypotheek
+/- 0 eur
Je bruto maandlasten

Let op: dit is een indicatie op basis van een annuïtaire lening. Ga voor advies op maat altijd naar je hypotheekadviseur.

NIBC Portretten Mei 2022 Snip Snap On Social Mei 2022 0631

Over NIBC

Meer dan 450.000 klanten gingen je voor

Sinds onze oprichting in 2008 hebben we maar één doel: tevreden klanten. Al meer dan 450.000 klanten kozen voor een product van NIBC en waarderen ons met een 8.2. We zijn er trots op al deze klanten te kunnen helpen.

Wij zijn vakidioten

Zoals een ambachtsman zijn of haar product benadert, zo benaderen wij hypotheken. Bij NIBC werken vakidioten die begaan zijn met één van de grootste en belangrijkste financiële beslissingen die een consument in zijn of haar leven neemt. Samen met jouw adviseur gaan wij aan de slag voor het best mogelijk resultaat, zo weet jij dat je goed zit. Nu en in de toekomst.

75+ jaar ervaring

Gevormd door meer dan 75 jaar ervaring ondersteunen wij onze hypotheekklanten bij het waarmaken van hun woonwensen.

Beste hypotheekverstrekker 2022

We zijn uitgeroepen tot beste hypotheekverstrekker van Nederland! En daar zijn we natuurlijk ongelofelijk trots op. Traditiegetrouw bepalen financieel advieskantoren in Nederland de winnaars.

Zoeken naar...

Geen resultaten beschikbaar, verfijn je zoekopdracht